Aby zapewnić jak najlepsze wrażenia, korzystamy z technologii, takich jak pliki cookie, do przechowywania i/lub uzyskiwania dostępu do informacji o urządzeniu. Zgoda na te technologie pozwoli nam przetwarzać dane, takie jak zachowanie podczas przeglądania lub unikalne identyfikatory na tej stronie. Brak wyrażenia zgody lub wycofanie zgody może niekorzystnie wpłynąć na niektóre cechy i funkcje.
Przechowywanie lub dostęp do danych technicznych jest ściśle konieczny do uzasadnionego celu umożliwienia korzystania z konkretnej usługi wyraźnie żądanej przez subskrybenta lub użytkownika, lub wyłącznie w celu przeprowadzenia transmisji komunikatu przez sieć łączności elektronicznej.
Przechowywanie lub dostęp techniczny jest niezbędny do uzasadnionego celu przechowywania preferencji, o które nie prosi subskrybent lub użytkownik.
Przechowywanie techniczne lub dostęp, który jest używany wyłącznie do celów statystycznych.
Przechowywanie techniczne lub dostęp, który jest używany wyłącznie do anonimowych celów statystycznych. Bez wezwania do sądu, dobrowolnego podporządkowania się dostawcy usług internetowych lub dodatkowych zapisów od strony trzeciej, informacje przechowywane lub pobierane wyłącznie w tym celu zwykle nie mogą być wykorzystywane do identyfikacji użytkownika.
Przechowywanie lub dostęp techniczny jest wymagany do tworzenia profili użytkowników w celu wysyłania reklam lub śledzenia użytkownika na stronie internetowej lub na kilku stronach internetowych w podobnych celach marketingowych.
Piekna ta babka!! Az ślinotoku dostałam od samego patrzenia
ja uzależniłam się od Waszych odrywanych bułeczek kajmakowych 🙂
To musi być dobre 🙂 Podoba mi się skład, no i ta wilgoć w cieście :))
mniam ;))))
Gosiu chyba chcesz abym ważyła tonę. Coraz wiecej Twoim przpeisów zapisuję i próbuję. 🙂
nie grozi Ci nadwaga 🙂 przynajmniej na razie nie musisz się tym martwić :****
Cudownie wyszla Ci ta improwizacja, Malgosiu !
Ciasto wyglada wspaniale, na dodatek jest zdrowe, bo z buraczkow i dla tych co uwielbiaja ciasta, sa wspaniala niespodzianka, aby wreszcie zaczac jesc zdrowe ciasta! Dziekuje za swietny przepis i serdecznie pozdrawiam:)
do dań obiadowych mam większą fantazję i wyobraźnię niż do słodyczy, a to dziwne, bo słodycze uwielbiam pod każdą chyba postacią ;)))